adrien-olichon-QRtym77B6xk-unsplash (1)

Brisker Group en Planet Interim slaan de handen ineen

Inzet van flexibele arbeid nóg makkelijker maken. Dat is het gezamenlijke doel van Planet Interim en Brisker Group. Beide organisaties streven naar eenvoudige, digitale processen en ontwikkelen daarom hun eigen software. En nu zijn hun krachten gebundeld.

Samenwerking tussen platform en verloner

Waar Planet Interim stopt, gaat Brisker Group verder: Planet Interim brengt (interim)professionals, opdrachtgevers en bemiddelaars samen, Brisker neemt vervolgens de administratie uit handen en zorgt voor tijdige uitbetaling. Hierdoor kunnen onze klanten focussen op waar zij goed in zijn: ondernemen!

Speciaal voor freelancers biedt Tentoo, één van de labels van Brisker Group, een dienstverlening die vrijheid combineert met zekerheid. Tentoo draagt namelijk voor freelancers wél belasting en premies af; daardoor bouwen zij automatisch rechten op voor de Werkloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Bovendien zorgt Tentoo voor uitbetaling binnen 7 dagen. Zo kunnen freelancers zorgeloos ondernemen.

En is de opdracht afgelopen? Dan biedt Planet Interim een onafhankelijk platform om met nieuwe opdrachtgevers en bemiddelaars in contact te komen. Dagelijks matcht het platform meer dan 1.700 nieuwe opdrachten van meer dan 3.000 opdrachtgevers.

Platformisering

Platformisering in de arbeidsmarkt is onvermijdelijk. Vooruitgang van de technologie maakt het mogelijk om 24/7 vraag en aanbod bij elkaar te brengen, sneller verbindingen te leggen in een groot netwerk en processen efficiënter te maken.

Brisker brengt digitale technologie samen met kracht van werkgevers en intermediairs met een menselijke benadering en een sterke binding met lokale markten. Daarom verbinden wij ons netwerk van opdrachtgevers, intermediairs en HR tech partners. Dat doen we via ons eigen platform (voor uitzendopdrachten) en via onze partners. Brisker werkt samen met toonaangevende platforms voor freelance, gigs en zzp-opdrachten. Wij zijn blij dat we Planet Interim – als toonaangevend platform voor interim managers, freelance specialisten en consultants – aan ons netwerk mogen toevoegen!

Professionele verloning

Planet Interim is een onafhankelijk sourcing en matching platform dat de inhuur van professionals versnelt en goedkoper maakt. Het doel: een succesvolle match creëren! Na de match houdt de rol van Planet Interim op. De samenwerking met Brisker als backofficepartij zorgt voor een blijvende binding met professionals.

Met meer dan 30 jaar ervaring als verloningspecialist is Brisker een betrouwbare partner. Bovendien beschikt Brisker over technologie en kennis van alle flexvormen: niet alleen freelance en zzp, maar ook uitzenden en payroll. Een opdracht waarin wel sprake is van gezag? Geen probleem, een arbeidsovereenkomst op basis van payrollvoorwaarden is ook mogelijk. Hoe de wetgeving zich ook zal ontwikkelen, Brisker kan altijd een passende overeenkomst bieden.

Kortom, een samenwerking die onbezorgd ondernemen mogelijk maakt!