Over ons - Brisker Group
16
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-6.3.0,vc_responsive

Over ons

Ondernemers moeten doen waar zij goed in zijn. Door de (salaris)administratie, backoffice en HR-zaken over te nemen, zorgt Brisker ervoor dat ondernemers de vrijheid en ruimte hebben om succesvol te zijn.

Brisker is een voortrekker. Wij zijn een marktleider op de arbeidsmarkt. Brisker laat de arbeidsmarkt beter functioneren. Wij vinden dat vaste en flexibele dienstverbanden elkaar versterken en ondersteunen.

Wij zijn een partner die dichtbij onze klanten staat. Wij zijn een groep van bedrijven. Een groep van sterke merken. Brisker heeft een in eigen beheer ontwikkeld IT-systeem dat voortdurend wordt aangepast aan de steeds veranderende vraag van onze klanten.

Strategie

Wij zijn een groep van pioniers op de arbeidsmarkt. Een groep van sterke merken. Brisker heeft een in eigen beheer ontwikkeld IT-systeem dat voortdurend wordt aangepast aan de steeds veranderende vraag van onze klanten en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Kernwaarden

Expert
Wij zijn een expert op het gebied van wet- en regelgeving van de arbeidsmarkt. Vragen over het werken met uitzendkrachten, eigen medewerkers, kennismigranten, freelancers, zzp’ers, opdrachtgevers en werkgevers worden door ons nauwkeurig en correct beantwoord.

Professioneel
Onze expertise combineren we met professionaliteit. We voelen ons verantwoordelijk voor een goede dienstverlening en correct advies. We streven naar 100% tevredenheid. Gaat er toch een keer iets fout, dan zorgen we voor een goede oplossing.

Innovatief
De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging en daarmee veranderen ook de vragen en behoeften van onze klanten.

We willen verder groeien, onszelf ontwikkelen én blijvend toonaangevend zijn. Om die doelstellingen te realiseren, is ons innovatief vermogen doorslaggevend. Daarmee blijven we de concurrentie voor én kunnen we onze klanten beter van dienst zijn.

Dichtbij
Het succes van onze klanten en de tevredenheid van de gebruikers van onze diensten staat voorop. Wij zijn een partner die meedenkt en meewerkt. We bouwen aan een langdurige relatie. Dat betekent dat we dichtbij de klant staan.

Ondernemend
Ondernemerschap: de kernwaarde die we met alle klanten gemeenschappelijk hebben. Wij stimuleren elkaar en onze klanten om nieuwe producten en diensten te ontdekken en ontwikkelen. We tonen initiatief. Met onze diensten geven we onze klanten de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en te groeien.

Bij Brisker zien we ondernemerschap als een levensbehoefte. Voor onszelf én voor bedrijven. Ondernemerschap motiveert om buiten de gebaande paden te treden, de comfort zone te verlaten en de jacht naar succes in te zetten. Dat is hoe we elkaar, onze klanten én Brisker groter, sterker en beter maken.